Impressie van ZZIIN Den Haag, de organisatie waar tal van politici, bewindspersonen en zakenlui vergaderen.

De MVO-Keurmerkcommissie heeft wederom meerdere voordrachten van aspirant-keurmerkhouders ontvangen. Voorzitter Peter van Duijn en de zijnen mochten zich buigen over drie aanmeldingen waardoor de 70e uitreiking bij resultaat hoopt plaats te gaan vinden. De toenemende belangstelling en interesse is dan ook steeds meer voelbaar. De MVO-Keurmerkcommissie komt inmiddels steeds vaker samen met het oog op de toekomst, maar hierover later meer.

Toetsingen conform de ISO 26000 checklist 2021-6 zullen uitwijzen of de organisaties het MVO-Keurmerk mogen toevoegen aan de certificeringsgalerij. Toegelaten tot de toetsing conform ISO 26000 zijn:

  1. ZZIIN Den Haag, de specialist als het om het aanbieden van vergader- en workshopruimtes gaat. Hier komen tal van vooraanstaande bewindspersonen samen in een ergonomische ruimte die door een team met MVO handelen wordt aangeboden.
  2. ASIBIE Cleaning uit Eindhoven, facilitair dienstverlener met een specialisme in cleanroom reiniging. Het bedrijf heeft dan ook een ruime ervaring in de high tech industrie opgebouwd.
  3. Jos Bakker Schoonmaakbedrijf uit Wormer, facilitair dienstverlener met ca. 40 jaar ervaring in de sector. De directie heeft MVO ten alle tijde hoog in het vaandel staan en heeft dit beleid in de afgelopen jaren stevig uitgediept.

De MVO-Keurmerkcommissie wenst de organisaties hierbij veel succes in hun voorbereidingen op weg naar de ISO 26000 toetsing!