De implementatie van ISO 26000 is succesvol gebleken. Ondernemer Mahmood ontvangt zijn MVO-Keurmerk.
De implementatie van ISO 26000 is succesvol gebleken. Ondernemer Mahmood ontvangt zijn MVO-Keurmerk.

Met zijn Valk Cleaning Services en zijn Valk Facility Services richt Mahmood zich op een prachtige en tegelijkertijd bijzondere tak van schoonmaakonderhoud. Het zijn niet bepaald de opdrachtgevers die snel tevreden zijn, ondernemingen zoals Mac Donald’s en KFC.

De Keurmerkcommissie kon haar lof uitspreken: ‘juist bij dit soort opdrachtgevers geldt een prangende vraag naar kwaliteit, zowel extern in je vak, als intern in je bedrijfsvoering.’

Dat Mahmood deze opdrachtgevers aan zich bindt is veelzeggend voor hoe sterk zijn onderneming gericht is op kwaliteit en het hogere segment opdrachtgevers. Een juiste score kwam zodoende duidelijk naar voren, tevens voert het bedrijf al jaren het SIEV-Keurmerk wat al vlot na de oprichting ten doel werd gesteld.

Over de hele linie werd zo een gedegen MVO-beleid zichtbaar. Een beleid wat jaarlijks wordt aangepast en verbeterd waar nodig, alles naar wens van de opdrachtgevers. We willen hierbij Mahmood en zijn hele team dan ook van harte feliciteren met deze prestatie, het MVO-Keurmerk is hem van harte gegund!