Dames van planning en administratie die de voorbereidingen troffen op de certificering nemen het MVO-Keurmerk conform ISO 26000 in ontvangst.

De bekende facilitaire dienstverlener SMB Willems heeft de audit van het MVO-Keurmerk conform ISO 26000 doorlopen. Het bedrijf met ca. 500 medewerkers voert schoonmaakwerkzaamheden uit in geheel Zuidoost-Nederland.

Het uitgebreide MVO-beleid bleek over alle linies sterk ingevuld. Zo beschikt SMB Willems over de hoogste trede van de PSO. Dit als gevolg van het beleid als gaat om het bieden van werk aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ongeveer 25% van de werkplekken wordt door deze mensen ingevuld. Wat dit betreft is SMB Willems een voorloper in de schoonmaakbranche.

Daarnaast worden tal van stichtingen en verenigingen gesponsord. Tevens is er ruimte geborgd voor ontwikkeling- en opleidingsmogelijkheden van de medewerkers. Inspecteur de Jong bleek in zijn nopjes: ‘je voelt bij dit bedrijf al gauw aan dat het MVO volledig in de genen zit, het is er van doordrongen.’ We willen hierbij het gehele team van SMB Willems en relaties dan ook van harte feliciteren met het behalen van het MVO-Keurmerk!