Directrice Van der Heiden ontvangt het MVO-Keurmerk – ISO 26000 uit handen van inspecteur De Jong.

In een aankomende reeks MVO-Keurmerkaudits is de Keurmerkcommissie op de hoogte gesteld van het feit dat zich een nieuwe MVO-Keurmerkhouder heeft geregistreerd. VDH Specialistische Reiniging uit Boven-Leeuwen legde haar MVO-beleid succesvol langs de ISO 26000 meetlat. Het mocht opnieuw resulteren in een succesvolle uitreiking waarbij VDH Specialistische Reiniging de aftrap nam van een nieuwe serie audits die medio april hoopt te eindigen in alweer de 80e MVO-Keurmerkuitreiking.

De Jong zag dan ook een MVO-beleid onder ogen dat een aantal jaar geleden met een aantal eerste handvatten werd geïmplementeerd. Bleek er eerst bewustzijn en praktijkgang van milieuvriendelijk schoonmaken, werd er al gauw melding gemaakt van vergaande aandacht voor mens en maatschappij. Sponsoring van goede doelen, actief deelnemen aan maatschappelijke evenementen, het bewust opbouwen van een People-beleid, het verworden tot leer-werkbedrijf en het monitoren van de MVO-prestaties. Juist de opbouw van MVO activiteiten door de jaren heen liet zich door de ISO 26000 meetlat lenen voor herkenning en erkenning van scores. VDH Specialistische Reiniging verwerd daarmee tot voorbeeld dat ook het mkb uiterst succesvol werk kan maken van MVO.

Langs de gehele People, Planet en Profitzijde solide scoren mocht dan ook op de complimenten van De Jong rekenen. De directie van VDH mag dan ook een rapportage conform ISO 26000 verkrijgen die erkenning en verkenning biedt voor haar MVO-beleid in de toekomst. De MVO-Keurmerkcommissie brengt dan ook haar hartelijke felicitaties over aan het gehele team van VDH Specialistische Reiniging met het behalen van het MVO-Keurmerk conform ISO 26000!

Meer informatie via: http://www.vdhreiniging.nl