Van Eck uit Zeist heeft een unieke prestatie mogen leveren: het bedrijf slaagde voor de audit van het MVO-Keurmerk en voegde daar middels een combinatie-audit tevens het SIEV-Keurmerk aan toe. Een jarenlange ontwikkeling en uitbouw van duurzaam beleid en goed ondernemerschap mocht beloond worden. De MVO-Keurmerkcommissie mag het onder ogen zien: ‘Een MKB-organisatie gefundeerd op kwalitatief duurzame grondvesten.’

Van Eck scoorde met name op het onderdeel People mooie punten, zo wordt er ruimte geboden aan medewerkers die een aantal uur per week bij Van Eck werken met behoud van uitkering. Vanuit de directie is er sprake van structureel toezicht om dit in goede banen te leiden.

Het selecteren van de belangrijkste leveranciers op MVO inspanningen, het beleid rondom recycling en het stimuleren en daadwerkelijk bijdragen aan vrijwilligerswerk bleek verder een prachtige MVO-kant van Van Eck. Marcel, medewerkers, opdrachtgevers en relaties, van harte gefeliciteerd met dit dubbel succesvolle resultaat!

Openbare checklist inzien: http://www.keurmerkmvo/keurmerkeisen

Meer informatie via: http://www.smbvaneck.nl