Sander van de Bunt neemt namens Van de Pol Dienstverlening B.V. het MVO-Keurmerk conform de ISO 26000 eisen 2021-6 in ontvangst.

De MVO-Keurmerkcommissie is op de hoogte gebracht van het feit dat Van de Pol Dienstverlening B.V. zich succesvol heeft gemeten langs de ISO 26000 lat van het MVO-Keurmerk. Van de Pol verzorgt met meer dan 150 medewerkers al ruim 15 jaar de schoonmaak en specialistische reiniging van organisaties in Midden-Nederland.

Daarbij heeft Van de Pol MVO al jarenlang hoog in het vaandel staan. Reeds in 2019 ging de organisatie over tot de toetsing van de ISO 26000 checklist 2019-4, waardoor structurele verbetering van het MVO-beleid meer dan gangbaar is voor het bedrijf. Inspecteur van der Werff mocht de audit conform de checklist 2021-6 dan ook voor zijn rekening nemen en reeds bij de afsluiting concluderen dat een goede marge was opgebouwd. Daarop mochten we uit zijn rapportage het volgende optekenen:

De leiding van het bedrijf heeft zonder meer de intentie om MVO op een goede wijze in te vullen. De wijze waarop personeel wordt ingelicht en betrokken, er aandacht is voor energiebesparingen en afvalvermindering en er verbondenheid is met de lokale economie en gemeenschap tonen dit. Formulering van kwantitatieve doelstellingen en benchmark binnen de branche wordt geadviseerd als vervolgstappen. De verlening van het MVO-Keurmerk is zondermeer verdiend.

De MVO-Keurmerkcommissie brengt dan ook haar hartelijke felicitaties over aan Van de Pol Dienstverlening B.V. met het behalen van het MVO-Keurmerk conform ISO 26000!

Openbare checklist inzien: http://www.keurmerkmvo/keurmerkeisen

Meer informatie via: http://www.poldienstverlening.nl