De MVO-Keurmerkcommissie v.l.n.r.: Van der Werff (secretaris), Achterberg (vertegenwoordiger KMNL), Van de Noort (jeugdlid), Van Duijn (voorzitter), Van Voorst (vertegenwoordiger KMNL).

De achterliggende maanden heeft de MVO-Keurmerkcommissie niet stilgezeten. Er zijn meerdere ontwikkelingen die de nodige aandacht van de bestuursleden vragen. Als commissie houden we u dan ook graag op de hoogte middels onderstaande update.

In samenwerking met dhr. Den Ouden, vakdocent aan het VLC Amersfoort is een talentenpoule opgezet voor het ontwikkelen van een nieuw logo. Zowel studenten als ex-studenten van havo tot atheneum hebben deelgenomen aan een wedstrijd rond het ontwerp van een nieuw MVO-Keurmerklogo. De MVO-Keurmerkcommissie mocht recent alle inzendingen met enthousiasme ontvangen, een mooie handelswijze om tot een nieuw logo te komen.

De komende weken zullen de voorkeuren van de commissie verder worden uitgewerkt en hoopt een statusvol nieuw logo in zowel MVO als CSR stijl te worden opgeleverd. We houden u dan ook graag van deze en volgende ontwikkelingen op de hoogte!

De MVO-Keurmerkcommissie