Dhr. en mevr. Remmerswaal poseren met het verworven MVO-Keurmerk – ISO 26000.

Inspecteurs van het MVO-Keurmerk vinden hun weg door heel Nederland. In aanloop naar Maurik, Rijen en Terschuur werd recent eerst een uitgebreide inspectie uitgevoerd in Schiedam. Hier ontving Topbakker Remmerswaal auditor Gerard van der Werff voor de audit van het MVO-Keurmerk conform ISO 26000. Remmerswaal is een oudgediende, met certificaatnummer 047 liep de organisatie reeds in de beginjaren ver voorop met MVO en sloot zich bij het MVO-Keurmerk aan. Waar heden ten dage meer dan 120 organisaties zijn aangesloten, ziet Topbakker zich terug als koploper. En, auditor Van der Werff mocht dat onderstrepen, er werd gecertificeerd conform het niveau Brons met uitstekend resultaat.

Auditor Van der Werff kwam tot de volgende conclusie: Voor Topbakker Remmerswaal is het voeren van een MVO-beleid vanuit intrinsieke motivatie van de directie een vanzelfsprekendheid. Het beleid is in 2022 vastgelegd en nog steeds actueel. Duurzame inzetbaarheid van werknemers wordt bevorderd door, naast investering in hulpmiddelen die de lichamelijke belasting verminderen, bij opstellen van werkroosters zoveel mogelijk rekening te houden met privé-omstandighed. De aandacht die wordt besteed aan het efficiënter werken, zowel binnen productie als distributieritten, heeft geleid tot significante verbetering van de CO2 voetafdruk. Het bedrijf kan mede hierdoor als innovatief worden omschreven. Het gehanteerde FSSC22000 managementsysteem borgt dat procedures en metingen worden geëvalueerd. Het MVO-Keurmerk, niveau Brons, is een terechte erkenning’.

De MVO-Keurmerkcommissie brengt hierbij haar hartelijke felicitaties over aan het gehele team van Topbakker Remmerswaal met het behalen van het MVO-Keurmerk – ISO 26000!

Het MVO-Keurmerk ervaart een toename van (bewinds)personen, gemeentes en (semi)overheidsinstanties die contact opnemen met Keurmerk Nederland om te controleren of een organisatie daadwerkelijk in bezit is van het MVO-Keurmerk. Dit is niet langer vereist, u kunt dit zelf proactief checken via de volledig vernieuwde website van het Keurmerkregister.

Meer informatie via: http://www.bakkerijremmerswaal.nl

Openbare checklist inzien: http://www.keurmerkmvo/keurmerkeisen