Na de handen gedesinfecteerd te hebben mag dhr. Buitendijk (r.) zijn verworven ISO 26000 – MVO-Keurmerken in ontvangst nemen.

Meer dan 70%, namelijk ongeveer 365 miljoen km² van het aardoppervlak is bedekt met water. De gehele mensheid heeft er net zoals duurzaamheid mee te maken. Een specialist in water mag mooiwater uit Dronten zich noemen. Deze onderneming richt zich op het aanbieden van kwalitatief goede waterontharders en drukverhogers waardoor de oplossing voor de klant ontstaat: ‘mooiwater!

Dat dhr. Buitendijk zijn onderneming de naam ‘mooiwater’ gaf is zodoende niet voor niets. De onderneming timmert al langer aan de weg en richt zich inmiddels met zusteronderneming Watercare Holland tevens op het aanbod van milieuvriendelijke cartridge filters. Deze filters zijn ideaal als het gaat om het verlagen van filtratiekosten en daarmee de ecologische voetafdruk.

De audit conform de internationale norm voor MVO werd dan ook op beide organisaties toegepast. Daarbij mocht inspecteur Van Voorst de duurzame identiteit en dienstverlening met gepaste scores beoordelen. Hierover uitweiden doet niet recht aan het geheim van de smid, maar dit bedrijf loopt bijzonder mooi voorop als het anno 2020 om Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen gaat!

De bewijsvoering en onderbouwing bleek dan ook van uitstekend niveau waarna het uitgebreide Keuringsrapport een zeer goede score toewees. We willen hierbij Dhr. Buitendijk en het gehele team van zowel mooiwater als Watercare Holland dan ook van harte feliciteren met het behalen van de 2 MVO-Keurmerken conform ISO 26000!

Openbare checklist conform ISO 26000 inzien: http://www.keurmerkmvo.nl/keurmerkeisen/

Meer informatie: http://www.mooiwater.nl/ & http://watercareholland.nl/