SMB Willems uit Arnhem is met zeer goede cijfers in bezit gekomen van het MVO-Keurmerk. MVO-Keurmerkcommissie alsmede Stichting Keurmerk Toezicht werd op de hoogte gesteld van een gedegen kwalificatie op de ISO 26000 ladder. Inspecteur Marcel de Jong nam de honneurs van toetsing waar over de checklist 2024- 8. Met de succesvolle toekenning sluit SMB Willems aan bij het groeiende platform van 120 vooroplopende MVO bedrijven in allerhande sectoren.

De openbare checklist waar SMB Willems aan voldeed is in te zien via http://www.keurmerkmvo/keurmerkeisen. De rapportage hiervan is digitaal ten behoeve van de organisatie gearchiveerd in haar eigen online portal, zodat inzage op elk moment mogelijk is. Denk daarbij aan gesprekken met opdrachtgevers, leveranciers, relaties en andere belanghebbenden die de uitvraag naar MVO stellen. Zeker met het oog op dit kalenderjaar een zaak die steeds meer van belang wordt om aan te tonen.

Vanaf deze plaats brengt de MVO-Keurmerkcommissie haar hartelijke felicitaties over aan het team van SMB Willems met het behalen van het MVO-Keurmerk conform ISO 26000!

Meer informatie via: http:/www.smbwillems.nl