Bedrijfsleider de Vrij mag na een succesvolle Keurmerktoetsing het MVO-Keurmerk uit handen van inspecteur Van Boeckholtz in ontvangst nemen.

Schildersbedrijf F.J. De Bresser uit de gemeente Oisterwijk heeft op succesvolle wijze de toetsing van het MVO-Keurmerk doorlopen. Het welbekende schildersbedrijf kan leunen op een lange historie. Meerdere generaties uit de Bresser-Dynastie hebben het bedrijf tot op heden mogen overdragen. De organisatie bestaan dan ook al ruim 80 jaar.

Op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen loopt het bedrijf dan ook al jaren op haar concurrenten vooruit. In de schildersbranche is MVO nog vaak een ondergeschoven kindje, bij De Bresser bleek echter een duidelijke uitzondering. De Bresser voert haar MVO-beleid namelijk planmatig door over verschillende delen van de organisatie.

De Bresser betrekt maatschappelijk kwetsbaren, ziet toe op het recyclen van vlakglas en reduceert al meerdere jaren succesvol de CO-2 uitstoot. Overtollig verf dient hergebruikt te worden en het bedrijf maakt zoveel mogelijk gebruik van duurzame waterdragende verf. Alle medewerkers zijn verder in het bezit van VCA en alle leidinggevende medewerkers beschikken over een vol VCA certificaat.

De uitgebreide steun aan maatschappelijke initiatieven en de deelname aan NLdoet mag verder resulteren in een zeer goede bedrijfsnaam in de omgeving van Haaren. De Bresser werd enkele jaren geleden niet voor niets genomineerd voor ‘De Warme Douche’ van het programma Radar, de waardering mocht blijken.

Al met al bleek de score dan ook wederom bovengemiddeld en mag Schildersbedrijf F.J. De Bresser het MVO-Keurmerk conform ISO 26000 aan de certificeringsgalerij toevoegen. We willen Monique, Maikel en het gehele team dan ook van harte feliciteren met dit prachtige resultaat!

Openbare checklist inzien: http://www.keurmerkmvo/keurmerkeisen

Meer informatie via: http://www.schildersbedrijfdebresser.nl