Een delegatie van RV Vastgoedonderhoud B.V. neemt het MVO-Keurmerk in ontvangst van auditor Van de Brug (r.).

RV Vastgoedonderhoud B.V. uit Hoorn heeft het MVO-Keurmerk aan de certificeringsgalerij mogen toevoegen. Hiermee voegt zich na Schildersbedrijf F.J. de Bresser wederom een bedrijf uit dit vakgebied bij het portfolio MVO-Keurmerkhouders. Na verlichting, boomverzorging, scheepswerf, schade expertise en enkele bouwbedrijven neemt het draagvlak MVO-Keurmerkbedrijven hiermee toe tot een aantal van 108 uit verscheidene sectoren.

Het uitgewerkte MVO-beleid van de organisatie loopt hiermee voorop op de invoering van CSRD, waarmee bedrijven verplicht worden om verslaglegging op te maken van MVO activiteiten. Inspecteur Thom van de Brug mocht dan ook een MVO-beleid onder ogen zien dat met het oog op de invoering van CSRD steeds meer gestalte krijgt. De rapportage is voorbehouden aan de organisatie, maar voor RV Vastgoedonderhoud hoeft de CSRD geen issue meer te zijn. Samen met 107 andere organisaties zijn zij in ieder geval voorbereid op deze wetgeving. Team RV, van harte gefeliciteerd!

Toelichting MVO-Keurmerkcommissie

Allereerst brengt de MVO-Keurmerkcommissie onder leiding van Peter van Duijn haar hartelijke felicitaties over aan het gehele team van RV Vastgoedonderhoud B.V. met het behalen van het MVO-Keurmerk.

De MVO-Keurmerkcommissie werkt aan voortdurende versterking van de positionering van het MVO-Keurmerk. Contacten met Rijksoverheid, aansluiting van gerenommeerde organisaties en uitbouw naar meer dan 100 bedrijven dragen bij aan de volgende stap die gezet gaat worden. In een vorig kalenderjaar is het volgende ontwikkelpunt doorgevoerd die wij vanaf nu onderstaand bij elke uitreiking toelichten.

Het MVO-Keurmerk staat met ingang van 08-05-2023 onder toezicht van de Stichting Keurmerk Toezicht. Medio juni wordt verdere informatie vrijgegeven over het onderbrengen van het MVO-Keurmerk bij deze Stichting.