Directrice ‘t Sas poseert met het MVO-Keurmerkpredicaat voor haar gelijknamige bedrijf.

De MVO-Keurmerkcommissie mocht zich recent buigen over een wel heel spraakmakende aanmelding: MVO Schoonmaakdiensten uit Oud Gastel verzocht tot een audit conform de ISO 26000 norm. Dat dit bedrijf juist de term MVO in haar naam heeft opgenomen kon op enthousiaste reacties rekenen. MVO Schoonmaakdiensten dat opgaat voor het MVO-Keurmerk, het heeft alles weg van een verfijnde alliteratie.

Inspecteur Van Boeckholtz moest daar echter wel het benodigde bewijsmateriaal voor goedkeuren. De facilitaire dienstverlener met ca. 25 jaar ervaring bleek vanuit haar oorsprong met MVO bezig te zijn. Dat dit niet alleen bleek uit het gebruik van duurzame schoonmaakmiddelen en hart voor duurzame initiatieven mocht worden opgetekend. MVO Schoonmaakdiensten ziet het namelijk als een toekomstdroom om een ieder mens de kans te geven op een baan met werkgeluk en waardering.

Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zijn dan ook van harte welkom bij MVO Schoonmaakdiensten. Het mag resulteren in een goede samenwerking met instanties en een maatschappelijke bijdrage van formaat. Daarnaast werd over de verdere linie van de 3 P’s een aanzienlijke score neergezet die op complimenten van de inspecteur mocht rekenen. De internationale ISO 26000 richtlijn van MVO is daarmee gefundeerd binnen de organisatie.

We mogen dan ook eindigen met de complimenten van de MVO-Keurmerkcommissie en de hartelijke felicitaties. MVO Schoonmaakdiensten, gefeliciteerd met het behalen van het MVO-Keurmerk!

Openbare checklist inzien: http://www.keurmerkmvo/keurmerkeisen

Meer informatie via: http://www.mvo-schoonmaak.nl