Winterachtige taferelen mogen de pret niet drukken: eigenaren Oedaichand mogen het MVO-Keurmerk – ISO 26000 in ontvangst nemen.

De MVO-Keurmerkcommissie is op de hoogte gesteld van het feit dat ASIBIE Cleaning uit Eindhoven de MVO-Keurmerktoetsing heeft doorlopen. Inspecteur Brouwer mocht een positief resultaat optekenen en accountmanager Bogers mocht tevens een inkijkje nemen in de organisatie. ASIBIE Cleaning ging namelijk een uitdaging van niveau aan, op korte termijn werd na de SIEV-Keurmerkcertificering tevens werk gemaakt van het behalen van het MVO-Keurmerk – ISO 26000.

De Keurmerktoetsing werd dan ook een audit waarin inspecteur Brouwer uitdiepte waarom ASIBIE dankzij haar kwaliteiten hoogwaardige opdrachtgevers aan zich mag binden. De organisatie is namelijk als specialist werkzaam in cleanroom reiniging bij verscheidene High Tech bedrijven. Waar schoonmaak vaak nog gepaard gaat met de factor tijd is hier juist kwaliteit van het allerhoogste belang. Hebben medewerkers 24 uur nodig voor deze cleanroom, dan is dat prima!

Bryan en Simon zijn dan ook meer dan 15 jaar geleden gestart vanuit het leveren van kwaliteit gebaseerd op een duurzame klantrelatie die je niet vaak treft. De organisatie is sfeervol, de medewerkers blijven jarenlang in dienst en de werkzaamheden zijn uniek. Denk maar eens aan het reinigen van een vliegtuigtoestel, hangend op hoogte volgens de richtlijnen is dat een klus die maar weinig schoonmaakbedrijven leveren.

Die kwaliteit is vanaf de oorsprong ingezet door ten alle tijde mensen aan te nemen die een tweede kans nodig hadden, gepaard met het steunen van een mooi initiatief in India. Daar worden langetermijn schenkingen verstrekt aan ondernemende vrouwen die vaak succesvol een eigen bedrijf kunnen opbouwen. ASIBIE zorgt er voor, maar gaat verder door ook op het gebied Planet zo te werk te gaan dat hoogwaardige opdrachtgevers de diensten van ASIBIE willen benutten en het takenpakket gedurig uitbreiden. Het geheim van de smid delen is niet altijd passend, maar de indrukken die Brouwer verkreeg mochten resulteren in verscheiden sterk behaalde onderdelen op de ISO 26000 norm.

Kort na de definitieve uitslag van inspecteur Brouwer en de Review vanuit de MVO-Keurmerkcommissie is er ruimte voor taart en ontspanning.

Inspecteur Brouwer mocht dan ook een gecompleteerde score optekenen waardoor overgegaan mocht worden tot de uitreiking van het MVO-Keurmerk. Alle Schoonmaakdiensten In Brabant In Eindhoven zijn dan ook in bezit van het predicaat;-). Leest u die zin nog maar eens, en ziet u het ASIBIE teken maar voor ogen. De organisatie is hiermee de volgende in een reeks unieke bedrijven waar we nog veel van hopen te horen.

Voor studiedoeleinden op het gebied van Projectmanagement mocht Bogers na de audit tevens een inkijkje nemen in de organisatie.

Vanaf deze plaats breng de MVO-Keurmerkcommissie haar hartelijke felicitaties over aan Bryan, Simon en het hele team van ASIBIE Cleaning met het behalen van het MVO-Keurmerk conform ISO 26000.

Openbare checklist inzien: http://www.keurmerkmvo/keurmerkeisen

Meer informatie via: http://www.asibie.nl