Met een mooi resultaat is facilitair dienstverlener Glansrijke ServicePartner uit Maastricht in bezit gekomen van het MVO-Keurmerk – ISO 26000. Het professionele schoonmaakbedrijf, dat een volledig servicepakket op maat aanbiedt, zet daarmee een prima bekroning neer van vooruitstrevend MVO-beleid. Met meer dan 20 jaar ervaring in het vak maakt het team van Van den Bosch al jarenlang werk van een steeds verdere implementatie van MVO facetten in de organisatie, de uitstraling alsmede merkidentiteit van Glansrijke ServicePartner is dan ook voorzien van herkenning van MVO.

De openbare checklist waar Glansrijke ServicePartner aan voldeed is in te zien via http://www.keurmerkmvo/keurmerkeisen. De rapportage hiervan is digitaal ten behoeve van de organisatie gearchiveerd in haar eigen online portal, zodat inzage op elk moment mogelijk is. Denk daarbij aan gesprekken met opdrachtgevers, leveranciers, relaties en andere belanghebbenden die de uitvraag naar MVO stellen. Zeker met het oog op dit kalenderjaar een zaak die steeds meer van belang wordt om aan te tonen.

Vanaf deze plaats brengt de MVO-Keurmerkcommissie haar hartelijke felicitaties over aan het team van Glansrijke ServicePartner met het behalen van het MVO-Keurmerk conform ISO 26000!

Meer informatie via: http:/www.glansrijkeservicepartner.nl