Inspecteur Van de Brug (l.) en directeur Cornelissen poseren met het MVO-Keurmerk – ISO 26000 en SIEV-Keurmerk – Facilitair.

Opmerkelijk nieuws uit Nijmegen. Waar eerder een primeur naar Maastricht ging, mag die tevens naar Nijmegen gaan. Nesu B.V. certificeerde de organisatie succsvol conform de criteria van zowel het MVO-Keurmerk als SIEV-Keurmerk. Na een intensieve toetsing mocht op basis van liefst 79 criteria een dubbele toekenning plaatsvinden. Het blijft opmerkelijk, er zijn voldoende schoonmaakbedrijven die het SIEV-Keurmerk niet eens kunnen halen. Zo bleek de achterliggende weken nog bij Keurmerk Nederland. Aan de andere kant van het uiterste zijn er bedrijven die dusdanig gedisciplineerd te werk gaan dat zij twee Keurmerken kunnen behalen op een toetsingsdag. Iet met het kaf, en iets met het koren..

De rapportages behouden we voor aan de directie van Nesu B.V. uit Nijmegen. De onderbouwing zal er echter niet om liegen, met verve mocht Van de Brug het MVO-Keurmerk ISO 26000 en het SIEV-Keurmerk aan de certificeringsgalerij van de organisatie toekennen. Vanuit de MVO-Keurmerkcommissie dan ook de hartelijke felicitaties voor de sterk vooroplopende dienstverlener uit Nijmegen!