Uiteraard na de handen gedesinfecteerd te hebben, werd er geposeerd. Links: Gijsbert van Voorst (Founder), rechts Thom van de Brug.

Met de aanstelling van Gerard van der Werff als nieuwe secretaris en inspecteur van het MVO-Keurmerk werd al aangegeven dat de Keurmerkcommissie op zoek zou gaan naar nog een versterking. Nieuwe ontwikkelingen brengen namelijk teweeg dat steeds meer bedrijven uit allerhande sectoren aanhaken bij het MVO-Keurmerk, dat vraagt om een inspecteur met nog meer kennis en kunde als het om MVO gaat. Met Thom van de Brug halen we daarbij een bekende professional uit de recyclingsbranche binnen.

Thom heeft jarenlange ervaring in zowel binnen als buitenland, werkte voor grote recyclingbureau’s, vervulde opdrachten voor namen als Plus, beschikt over de nodige bestuurservaring en vervulde diverse functies bij goede doelen. Met Thom halen we een inspecteur van formaat binnen, in bezit van een groot netwerk. Hij hoopt zodoende ook de keurmerkbedrijven nog meer van dienst te zijn als het om niveau van zowel de audit, als de internationale norm gaat. We wensen Thom van de Brug veel plezier toe bij zijn eerste inspecties!

Linkedin van Thom: http://nl.linkedin.com/in/thom-van-de-brug-22b60713