Mevr. Jamal neemt namens MAS Dienstverleners B.V. het MVO-Keurmerk – ISO 26000 in ontvangst.

De MVO-Keurmerkcommissie is op de hoogte gesteld van het feit dat MAS Dienstverleners B.V. recent het MVO-Keurmerk heeft verworven. MAS is voor velen een bekende organisatie, oprichtster El Mouden was al eens zakenvrouw van het jaar en inmiddels is haar boek ‘De weg naar mijn vrijheid’ in menig boekenkast te vinden. Inmiddels timmert de tweede generatie aan de weg met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Amersfoort.

Vastlegging van de ISO 26000 norm is dan ook voor een organisatie als MAS Dienstverleners een keuze die gefundeerd wordt op de menselijke maat in dienstverlening. Wat begon met activiteiten in de schoonmaak is inmiddels uitgebreid naar een uitgebreid aanbod van diensten. Onder andere onderhoud, bouwgoedbeheer, beveiliging en hotellerie zijn specialismes waar MAS zich in mag onderscheiden. Ten alle tijde met de meewegende factor van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, onderbouwd en onderstreept met de ISO 26000 norm.

Inspecteur Van der Werff mocht dan ook optekenen: Bij MAS Dienstverleners is MVO onderdeel van het DNA. Met name de sociaal maatschappelijke kant ervan wordt uitgedragen. De laatste decennia is dit verstevigd op de vlakken Planet en Profit waarbij aantoonbaar progressie wordt geboekt in het steeds structureler Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Het bedrijf staat positief bekend bij haar stakeholders (klanten). De coronacrisis heeft veel impact gehad op de activiteiten van het bedrijf, maar door innovativiteit zijn maatregelen genomen die het effect van de crisis hebben beperkt. 

De MVO-Keurmerkcommissie brengt dan ook haar hartelijke felicitaties over aan MAS Dienstverleners B.V. met het behalen van het MVO-Keurmerk conform ISO 26000!

Openbare checklist inzien: http://www.keurmerkmvo/keurmerkeisen

Meer informatie via: http://www.mas-dienstverleners.nl