De MVO-Keurmerkcommissie is op de hoogte gesteld van het feit dat M.J. Verkerk Facilitair het MVO-Keurmerk – ISO 26000 heeft verworven. De facilitair dienstverlener uit Alphen aan den Rijn voegt daarmee de bekroning toe op een jarenlang uitgebouwd MVO-beleid. M.J. Verkerk is daarmee de eerste organisatie uit een lange, nieuwe reeks audits. Een reeks die niet voor niets van start gaat, de invoering van CSRD laat nog slechts twee maanden op zich wachten.

De openbare checklist waaraan M.J. Verkerk aan voldeed is in te zien via http://www.keurmerkmvo/keurmerkeisen. De rapportage hiervan is digitaal ten behoeve van de organisatie gearchiveerd via een online portal, zodat inzage op elk moment mogelijk is. Opdrachtgevers, leveranciers, relaties en andere belanghebbenden van het bedrijf kunnen de ISO 26000 rapportage dan ook opvragen wanneer samenwerking een rol speelt. Daarnaast geldt omgekeerd dat M.J. Verkerk de ISO 26000 rapportage kan benutten om haar MVO-beleid toe te lichten bij het aangaan van samenwerkingen.

Nu de invoering van CSRD nog enkele maanden verwijderd is van vele bedrijfsketens, is dat geen overbodige luxe. Ook deze organisatie uit Alphen aan den Rijn loopt alvast op de muziek uit.

Vanaf deze plaats brengt de MVO-Keurmerkcommissie haar hartelijke felicitaties over aan het team van M.J. Verkerk Facilitair met het behalen van het MVO-Keurmerk conform ISO 26000!

Meer informatie via: http:/www.mjverkerk.nl