Mevr. Leeuwenkamp neemt namens Datadigest het MVO-Keurmerk conform ISO 26000 in ontvangst.

Ook binnen de IT wereld is het MVO-Keurmerk niet onopgemerkt gebleven. Na een uitgebreide voorbereiding besloot Datadigest uit Delft de audit conform de ISO 26000 norm aan te gaan. Datadigest is een specialist als het om grote en complexe uitdagingen op het gebied van IT gaat. Zo combineert de onderneming uit Delft hoogwaardige technologie, bestuurlijke belangen, uitdagende deadlines en aanbestedingsbudgetten tot maatwerk middels een gedegen samenwerking met vele organisaties. Denk bijvoorbeeld aan IT Solutions voor infrastructurele zaken zoals bruggen en tunnels.

De specialisten van Datadigest combineren dit structureel met Maaschappelijk Betrokken Ondernemen en goed werkgeverschap. Zo wordt de ‘mens factor’ uitgebreid van aandacht voorzien middels het aanbod van cursussen, leren onder werktijd, het stimuleren van vrijwilligerswerk en het samenwerken met een organisatie die jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt begeleidt.

Daarnaast is er uitgebreide aandacht voor de sponsoring van non-profitorganisaties en worden er innovatieve besparingsmaatregelen doorgevoerd om het milieu te ontlasten. Inspecteur Gerard van der Werff mocht nog vele andere positieve zaken ontdekken en kon zodoende een goede score o.b.v. de ISO 26000 noteren. Hierbij willen we mevr. Leeuwenkamp en het hele team dan ook van harte feliciteren met het behalen van het MVO-Keurmerk!