Directrice Angela Hartman viert dubbel resultaat: zowel het MVO-Keurmerk – ISO 26000 als het SIEV-Keurmerk (Facilitair) zijn verworven.

De MVO-Keurmerkcommissie is op de hoogte gesteld van het feit dat Hartman Facilitair uit Oud-Beijerland zich MVO-Keurmerkhouder – ISO 26000 mag noemen. Middels een effectieve dubbelaudit onderwierp directrice Hartman haar organisatie aan de totaal 83 (!) eisen van zowel het MVO-Keurmerk als het SIEV-Keurmerk. Voor deze inspectie was Van Boeckholtz afgevaardigd om de inspectie conform de richtlijnen vorm te geven.

Voor directrice Hartman was het zaak om het SIEV-Keurmerk te verlengen en het MVO-Keurmerk voor het eerst toe te voegen. Daarmee recht doende aan de overtuiging waar de organisatie in 2015 uit ontstond: het gaat om meer dan alleen verfrissend schoon. Inmiddels mag de facilitair dienstverlener buigen over meerdere specialismes. Van schoonmaak tot schadeherstel en van schadeherstel tot coating, zomaar een greep uit de vele diensten die de organisatie kan verzorgen.

Het SIEV-Keurmerk verlengen werd dan ook een audit waarbij de organisatie verder kon borduren op de sterke resultaten uit de voorgaande inspectie. Op het vlak van MVO ging de organisatie uit van een uitgebreide bewijsvoering over de drie linies van de P’s. Daarbij mocht de bedrijfsvoering met name op de People- en Planetzijde hoge ogen gooien.

Van Boeckholtz mocht dan ook een rapportage optekenen die van voldoende resultaat bleek om tot uitreiking over te gaan. Daarbij complimenten makend aan de directrice die de voorbereiding uiterst zorgvuldig mocht opmaken zodat de inspectie op een vlotte wijze doorlopen kon worden.

Vanaf deze plaats brengt de MVO-Keurmerkcommissie haar hartelijke felicitaties over aan het gehele team van Hartman Facilitair met het behalen van het MVO-Keurmerk conform ISO 26000.

Openbare checklist inzien: http://www.keurmerkmvo/keurmerkeisen

Meer informatie via: http://www.hartmanfacilitair.nl