Directeur Brouwer (l.) ontvangt het MVO-Keurmerk – ISO 26000 uit handen van inspecteur Van de Brug.

De MVO-Keurmerkcommissie is op de hoogte gesteld van het feit dat Hänsömn uit Waalwijk succesvol de ISO 26000 toetsing van het MVO-Keurmerk heeft doorlopen. De specialist in hot tubs, sauna’s en whirlpools voegt zich daarmee als MVO-Keurmerkhouder uit een zeer specifieke branche bij het gestaag groeiende aantal ISO 26000 gecertificeerde bedrijven. Met de certificering komt de organisatie tot bekroning van haar waarden duurzaamheid, innovatie, aandacht en kwaliteit.

Inspecteur Thom van de Brug inspecteerde conform ISO 26000 het MVO-beleid van de organisatie waarbij opviel dat Hänsömn bij oprichting van de organisatie reeds werk maakte van haar MVO beleid. Aandacht voor verantwoorde bomenkap via FSC gecombineerd met herbebossing, Nationale Bedankdag, het aanbod van Barrelsauna’s als bouwpakket, een verantwoord MVO-beleid in zake personeel, vergaande aandacht voor milieu en een breed scala van bewijsvoering mocht uitwijzen dat de organisatie haar stap heeft gezet. Hänsömn mag zich Basic MVO-Keurmerk gecertificeerd noemen. En het mooie, de ISO 26000 rapportage voorziet straks in bewijs, bekroning, beloning en verdere route naar vergroting!

Vanaf deze plaats brengt de MVO-Keurmerkcommissie haar hartelijke felicitaties over aan het team van Hänsömn met het behalen van het MVO-Keurmerk conform ISO 26000.

Openbare checklist inzien: http://www.keurmerkmvo/keurmerkeisen

Meer informatie via: http://www.hansomn.com/keurmerken