De bekende facilitaire dienstverlener Schoonmaakbedrijf Haagsehof gaat op voor het MVO-Keurmerk. De vastlegging conform de ISO 26000 norm hoopt niet lang meer op zich te laten wachten. De MVO-Keurmerkcommissie maakte zo reeds melding dat er een zeer uitgebreid MVO Sturingsdocument is opgemaakt waarbij het totale MVO-beleid gestalte krijgt.

De ontwikkelingen rond het MVO-Keurmerk volgen zich zodoende snel op, operationeel is Gerard van der Werff voor deze audit aangesteld. De MVO-Keurmerkcommissie maakte er de afgelopen weken succesvol werk van om hem vast te leggen als MVO-inspecteur.

Voorzitter Peter van Duijn: ‘met de vastlegging van Gerard van der Werff als inspecteur voldoen we aan een belangrijke doelstelling voor 2020. Gerards roots liggen volledig bij MVO, met zijn organisatie Casty Consult timmert hij niet voor niets al jaren aan de weg als MVO-partner.’

Voor een facilitair dienstverlener als Haagsehof is het van waarde dat de audit ondanks de coronacrisis fysiek kan plaatsvinden. Met het in acht nemen van de richtlijnen van het RIVM is dit weer mogelijk, de inspecteur zal bij resultaat helaas niet op de foto gaan. Maar of dat de (voor)pret kan drukken voor deze organisatie, dat betwijfelen we.

We wensen hierbij mevrouw Koppenhol en het team van Haagsehof dan ook veel succes toe bij de laatste voorbereidingen op weg naar de MVO-Keurmerktoetsing conform ISO 26000!