Dhr. en mevrouw Geelen nemen het MVO-Keurmerk conform  ISO 26000 in ontvangst.

Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij Geelen & Loontjens V.O.F. heeft middels een sterke audit het MVO-Keurmerkcertificaat in ontvangst mogen nemen. Inspectrice Damen constateerde een uitgebreid MVO-Beleid wat zich prima liet meten langs de ISO 26000 meetlat. Uitschieters op met name de People en Planet-kant bleken van het voorbeeld MVO-beleid dat je als auditor onder ogen wilt zien. Dit mocht dan ook resulteren in een uitstekende score.

De MKB-organisaties werkt bijvoorbeeld structureel aan plannen en samenwerkingsverbanden om zowel intern als extern verder te verduurzamen. Intern zonnepanelen, elektrische auto’s en een sociaal personeelsbeleid. Extern minder uitstoot, het verlagen van CO-2, het zelf scheiden van afval bij de klant en zoveel mogelijk lokaal inkopen.

Het mag er dan ook prettig werken zijn, de ondernemers staan ook na werktijd voor een ieder klaar en het personeel kan altijd een beroep doen op de eigenaren. Het resulteerde dan ook in een prettige uitreiking van het MVO-Keurmerk conform ISO 26000. Hierbij willen wij het gehele team van Geelen & Loontjens dan ook van harte feliciteren met het behalen van het MVO-Keurmerk!

Openbare checklist conform ISO 26000 inzien: http://www.keurmerkmvo.nl/keurmerkeisen/

Meer informatie via: http://www.geelen-loontjens.nl