Dhr. en mevr. Geelen nemen namens Geelen & Loontjens het MVO-Keurmerk – ISO 26000 in ontvangst.

De welbekende facilitaire dienstverlener, Geelen & Loontjens uit Maastricht, heeft de organisatie MVO-Keurmerk – ISO 26000 gecertificeerd. Het aantal MVO-Keurmerkbedrijven uit Maastricht neemt daarmee verder toe, opvallend is dat met name Maastricht en Venlo zich tot steden mogen rekenen waar meerdere MVO-Keurmerkbedrijven werkzaam zijn. De facilitair dienstverlener zet met de certificering een mooie stap waarmee voorop gelopen wordt op de aanstaande invoering betreffende CSRD van 01-01-2024.

De openbare checklist waaraan Geelen & Loontjens voldeed is in te zien via http://www.keurmerkmvo/keurmerkeisen. De rapportage hiervan is digitaal ten behoeve van de organisatie gearchiveerd via een online portal, zodat inzage op elk moment mogelijk is. Opdrachtgevers, leveranciers, relaties en andere belanghebbenden van het bedrijf kunnen de ISO 26000 rapportage dan ook opvragen wanneer samenwerking een rol speelt. Daarnaast geldt omgekeerd dat Geelen & Loontjens de ISO 26000 rapportage kan benutten om haar MVO-beleid toe te lichten bij het aangaan van samenwerkingen. Nu de invoering van CSRD nog enkele maanden verwijderd is van vele bedrijfsketens, is dat geen overbodige luxe. De organisatie uit Maastricht loopt vast voor de muziek uit!

Vanaf deze plaats brengt de MVO-Keurmerkcommissie haar hartelijke felicitaties over aan het team van Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij Geelen & Loontjens V.O.F. met het behalen van het MVO-Keurmerk conform ISO 26000!

Meer informatie via: http:/www.geelen-loontjens.nl