Henry Totaal V.O.F. uit Roosendaal is met prima resultaten in bezit gekomen van het MVO-Keurmerk. Inspecteur Piet van Ballegooijen mocht na een succesvolle ISO 26000 toetsing overgaan tot de uitreiking van het predicaat dat inmiddels hard op weg is naar een draagvlak van ca. 120 organisaties. De specialisten uit Roosendaal op het gebied van totaal onderhoud voor o.a. vastgoedbeheerders, VvE’s en bedrijven zetten daarmee een volgende stap in het meer dan 25-jarig bestaan van het bedrijf.

Inspecteur Van Ballegooijen maakte dan ook kennis met beide generaties die de mkb organisatie sinds 1996 in West-Brabant aanvoeren. Met het oog op komende CSRD wetgeving is Henry Totaal VOF straks op weg naar een prettiger positie in de facilitaire sector. De ISO 26000 rapportage blijft voorbehouden aan Henry Totaal V.O.F., al zal deze per 01-01-2024 bij de eerste verschuivingen in de keten zeker van pas komen. Team Henry Totaal is voorbereid, om haar MVO-beleid na bekronen, conform ISO 26000 aan te tonen!

Vanaf deze plaats brengt de MVO-Keurmerkcommissie haar hartelijke felicitaties over aan het team van Henry Totaal V.O.F. met het behalen van het MVO-Keurmerk conform ISO 26000!

Openbare checklist inzien: http://www.keurmerkmvo/keurmerkeisen

Meer informatie via: http://www.henrytotaal.nl