Mevr. Debbagh bereidde de audit conform ISO 26000 voor en nam het certificaat in ontvangst.

Het zeer bekende MAS Dienstverleners B.V. heeft wederom het MVO-Keurmerk conform ISO 26000 mogen behalen. Het schoonmaakimperium van de El Mouden Dynastie verschijnt regelmatig in de media, oprichtster Rahma bouwde het bedrijf reeds in 1997 op, waarna Oumaima in 2018 het bedrijf overnam. Via http://tvblik.nl/de-opvolgers/familie-el-mouden is er meer visuele informatie te vinden over de historie achter dit prestigieuze MVO-Keurmerkbedrijf.

Het planmatige MVO-beleid van deze onderneming is dan ook meer en meer verweven in het bedrijf, als ware een sluiscriterium bij alle beslissingen. De recente samenwerking met Zone3 is daar een mooi voorbeeld van, dit bedrijf heeft zeer veel mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst. Voor MAS daarom te meer een reden de samenwerking en integratie van Zone3 binnen MAS aan te gaan: http://www.mas-dienstverleners.nl/oumaima-el-mouden-directeur-mas-dienstverleners-over-de-samenwerking-met-zone3-video/.

Er bleken unieke punten tijdens de audit, zoals het aanbod van arbeidstherapie via de bedrijfsarts, een vooruitstrevend gegeven. Daarnaast wordt er op grote schaal hulp verleend aan goede doelen, maatschappelijke initiatieven en is er ruimte voor vrijwilligerswerk. Tel daarbij de jaarlijkse verbetering qua CO-2 voetafdruk op, de recycling van werkkleding en zelfs koffiebekers, het selecteren van MVO-leveranciers en de duurzame A++ apparatuur. Al met al slechts een greep uit het uitgebreide MVO-Beleid van MAS.

Het resulteerde in een bovengemiddelde score op de internationale ISO 26000 norm, waarna het MVO-Keurmerk wederom mocht worden afgegeven. We willen hierbij directie, medewerkers en relaties van harte feliciteren met dit prachtige resultaat!

Openbare checklist conform ISO 26000 inzien: http://www.keurmerkmvo.nl/keurmerkeisen/

Meer informatie: http://www.mas-dienstverleners.nl/mvo/