Dhr. Berenpas neemt het MVO-Keurmerk conform ISO 26000 in ontvangst.

Een totaalplaat van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, dat mocht Ate Berenpas van Berenpas Aerospace overleggen op een mooie MVO-Audit in de Hof van Twente. Het bedrijf heeft zich volledig gespecialiseerd in total hose technology, zo is het actief in de branche voor leveringen van remleidingen en snelkoppelingen. Daarnaast biedt het team van Ate ook een stukje ontzorging in de vorm van engineering aan.

Dat het om een goede weerspiegeling gaat over het totaalpakket mocht duidelijk zijn. Berenpas mocht uitblinken qua bewijsvoering van MVO. Daar willen we één mooi verhaal uithalen:

Zo kreeg de organisatie tijdens haar MVO-activiteiten te maken met de vraag om een fiets te maken. Niet zomaar een fiets, een fiets speciaal voor een gehandicapt kind. Dit vereiste intensieve inzet van vele personeelsleden om de fiets zo goed mogelijk gebruiksklaar te ontwerpen. Dat het resultaat op een traan mocht rekenen mag duidelijk zijn, een liefdevol voorbeeld van MVO wat tijdens de Keurmerkcommissies zeker besproken zal worden.

Een strakke score over de 3 P’s mocht resulteren in het feit dat Gijsbert van Voorst het MVO-Keurmerk conform ISO 26000 mocht uitreiken. We willen de organisatie dan ook van harte feliciteren met dit prachtige resultaat!

Meer info over Berenpas: http://www.berenpas.com/

Openbare checklist 2020-5 ISO 26000 inzien: http://www.keurmerkmvo.nl/keurmerkeisen