Dhr. Versteeg neemt namens De Klop Facility Group het MVO-Keurmerk in ontvangst van inspecteur Thom van de Brug (r.).

De MVO-Keurmerkcommissie is op de hoogte gesteld dat de welbekende facilitaire organisatie De Klop Facility Group is gecertificeerd conform het MVO-Keurmerk – ISO 26000. Met ruim 450 medewerkers timmert de organisatie uit Vianen 24/7 aan de weg als het gaat om schoonmaakonderhoud, glasbewassing, specialistische gevelreiniging, vloeronderhoud en cleanroom schoonmaak.

De organisatie onderging recent een restyle van het logo en ook via het platform YouTube werd een bedrijfsintroductie gegeven die uitstekend inspeelt op de gevolgen die COVID-19 met zich meebrengt. Daarnaast mocht het proces van verduurzaming recent met zich meebrengen dat de gemeente Vijfheerenlanden De Klop Facility Group als nieuwe partner voor het schoonmaakonderhoud heeft aangewezen.

Uit het scala aan bewijsvoering viel verder nog een mooi project op: ‘De Klop Young Professionals.’ Onder leiding van jongeren wordt met dit project campagne gevoerd om de jeugd te enthousiasmeren voor het schoonmaak vak. Het projectteam bestaat inmiddels uit ca. 20 jongeren die tevens een eigen mentor hebben toegewezen gekregen.

De Klop Facility Group over het belang van goed opgeleid schoonmaakpersoneel.

Verder toonde De Klop Facility Group op het vlak van goed opgeleid personeel een zeer adequate bewijsvoering aan. Bovenstaand is dit opgenomen middels een visuele weergave op het platform YouTube. Het bekijken waard!

Vanaf deze plaats brengt de MVO-Keurmerkcommissie haar hartelijke felicitaties over aan het team van De Klop Facility Group met het behalen van het MVO-Keurmerk conform ISO 26000.

Openbare checklist inzien: http://www.keurmerkmvo/keurmerkeisen

Meer informatie via: http://www.deklopgroup.com