Directrice Caroline Brons ontvangt het MVO-Keurmerkcertificaat conform ISO 26000.

De MVO-Keurmerkcommissie is op de hoogte gesteld van het feit dat Coöperatie Brons & Associates zich succesvol heeft aangesloten bij het MVO-Keurmerk. Met deze toevoeging verbreed het bestand MVO-Keurmerkhouders zich met een collectief van mediators, coaches en professionals die conform een democratisch beslismodel samenwerken op verscheidene vlakken van dienstverlening. Brons & Associates slaat dan ook de brug naar oplossingen die kostbare en langdurige juridische processen voorkomen.

Inspecteur Van der Werff begeleidde de organisatie naar de initiële toetsing en constateerde het volgende: Dit collectief van mediators, coaches en professionals wordt georganiseerd als een coöperatie met een democratisch beslismodel. Het heeft een duurzame missie en kiest voor samenwerkingen met bedrijven die staan voor duurzaamheid of de intentie hebben hiervoor te gaan. Iedere associate die zich aansluit bij het collectief gaat een samenwerkingsovereenkomst aan, waarin de duurzame missie van het bedrijf wordt onderschreven. Binnen de duurzame missie van het bedrijf worden stappen gezet om stakeholders te betrekken, op een gestructureerde wijze te meten, te rapporteren om vervolgens verdere acties te kunnen definiëren en uit te voeren. Het MVO-Keurmerk is een terechte beloning voor de inspanningen tot dusver.

Namens de MVO-Keurmerkcommissie worden hierbij dan ook de hartelijke felicitaties aan Brons & Associates overgebracht met het behalen van het MVO-Keurmerk – ISO 26000!

Openbare checklist inzien (Let op: Keurmerkeisen 2022): http://www.keurmerkmvo/keurmerkeisen

Meer informatie via: http://www.bronsmediation.nl