Een eerste impressie van de nieuwe MVO-website, inclusief portal met tal van functionaliteiten t.b.v. de MVO-Keurmerkhouders.

Onze ICT’er Erik Stoppels is er al sinds vorig jaar mee bezig, de opzet van een nieuwe website en portal voor het MVO-Keurmerk. Afgevaardigden van het MVO-Keurmerk kwamen recent bijeen en werden zeer enthousiast over de komende ontwikkelingen.

Wat ons betreft gaat de tijd een stukje sneller. De portal gaat bijvoorbeeld de Keurmerkhouders voorzien van de juiste documenten t.b.v. een aanbesteding of een opdrachtgever die naar een MVO-certificering vraagt. Maar denk ook aan een MVO-kennisbank, het zelf kunnen inplannen van een inspectie, de juiste voorbeelddocumenten kunnen opzoeken, en op de hoogte gehouden worden van de nieuwste MVO-trends.

Aangezien dit nog slechts een greep uit de komende mogelijkheden is, staat de volgende vergadering alweer gepland. Tevens komt de MVO-Keurmerkcommissie in deze fase vaker samen, voor ons een drukke tijd. Maar we zien er naar uit, en houden u uiteraard op de hoogte!