Directrice Brons neemt het MVO-Keurmerk conform ISO 26000 in ontvangst.

Coöperatie Brons & Associates heeft het MVO-Keurmerk conform ISO 26000 vastgelegd. Het collectief van mediators en coaches gaan dan ook steeds meer uit van MVO waarmee de organisatie voorop loopt betreffende de komende invoering van de CSRD. Brons gaat daarmee verder, zij selecteren expliciet op MVO. Samenwerkingen worden enkele aangegaan als er sprake is van bedrijfsbeleid betreffende MVO.

Inspecteur Gerard van der Werff concludeerde als volgt: ‘Dit bedrijf is een collectief van mediators, coaches en professionals. Het is georganiseerd als een coöperatie met een democratisch beslismodel. Het heeft een duurzame missie en kiest voor alleen voor samenwerkingen met bedrijven die staan voor duurzaamheid of de intentie hebben hiervoor te gaan. Iedere associate die zich aansluit bij het collectief gaat een samenwerkingsovereenkomst aan, waarin de duurzame missie van het bedrijf wordt onderschreven. Dit beleid wordt momenteel nog niet uitgestraald via de website of social media. Gezien de aard van het bedrijf en de intrinsieke motivatie van de eigenaar is toekenning van het MVO-Keurmerk ook dit jaar op zijn plaats.’

De MVO-Keurmerkcommissie brengt hierbij haar hartelijke felicaties over aan Brons & Associates met het behalen van het MVO-Keurmerk – ISO 26000!