BoCari Groep - BoCari Group

Impressie van Bocari International B.V., de organisatie gespecialiseerd in het leveren van totaaloplossingen op maat voor industriële processen en diensten op het gebied van consultancy.

De MVO-Keurmerkcommissie heeft wederom een aantal voordrachten tot toetsing ontvangen. Een recent ingediend gedeelte wacht nog ter beoordeling. Een eerder ingediend tweetal voorstellen is echter reeds positief beoordeeld. Voorzitter Peter van Duijn en de zijnen hopen dan ook bij een positief vervolg de 75e MVO-Keurmerkhouder te mogen verwelkomen. De aanmeldingen komen wederom uit nieuwe sectoren wat de bandbreedte van het MVO-Keurmerk zowel intern als extern zal versterken.

Toetsingen conform de ISO 26000 checklist 2021-6 zullen uitwijzen of de organisaties het MVO-Keurmerk mogen toevoegen aan de certificeringsgalerij. Toegelaten tot de toetsing conform ISO 26000 zijn:

  1. Bocari International B.V., de ingenieurs van Bocari zijn specialisten als het gaat om het toepassen van de meest innovatieve technologieën bij het ontwerp van nieuwe procesroutes. Denk daarbij aan de marktsector van petrochemie, maar een andere tak is tevens de winning van water middels projecten in Nederland, Suriname en het Caribische gebied.
  2. Brons & Associates, het bureau dat samenwerkt in een netwerk van co-mediators en specialisten gericht op het slaan van bruggen naar oplossingen in o.a. arbeidsgeschillen, erfrecht, zakelijke geschillen en teamconflicten. Het voorkomen van kostbare en langdurige juridische procedures staat hierbij centraal.

De MVO-Keurmerkcommissie wenst de organisaties hierbij veel succes in hun voorbereidingen op weg naar de ISO 26000 toetsing!