Berenpas Aerospace B.V. uit Goor heeft het MVO-Keurmerk mogen behalen. Berenpas is actief op de markt van de hose technology, ofwel het aanbieden van hoogwaardige fittingen en snelkoppelingen met bijbehorende slangen in de juiste maat en toepassing.

Dat dit bedrijf doordrongen is van MVO mocht blijken, zo kreeg Berenpas het voor elkaar om 10% te besparen op de energierekening door de compressor niet op 9 bar, maar op 8 bar te laten functioneren. Een nieuwe medewerker zonder Rijbewijs? Geen probleem, Berenpas betaald de rijopleiding op kosten van de zaak. Maar het grootste voorbeeld qua MVO? Een medewerker mocht op initiatief van Berenpas een driewieler ontwerpen voor zijn gehandicapte kind, wat resulteerde in de ThreelyBike. Dat de ontwikkelingen rond deze fiets niet hebben stilgestaan moge duidelijk zijn, de medewerker heeft inmiddels de stichting Fietswens mogen oprichten om de ThreelyBike aan zoveel mogelijk gehandicapte kinderen aan te bieden.

Al met al is Berenpas dus doordrongen van MVO, wat niet voor niets resulteerde in een succesvol resultaat van de audit. Voorzitter Peter van Duijn mocht daarom tijdens zijn jaarlijkse meeloopdag het MVO-Keurmerk in volle zekerheid uitreiken, dit bedrijf verdient het MVO-Keurmerk met verve!

Meer info via: www.berenpas.com en www.fietswens.nl