Mevr. Van Veen en dhr. Zerhouni nemen het MVO-Keurmerk – ISO 26000 in ontvangst.

De MVO-Keurmerkcommissie is op de hoogte gesteld van het feit dat ATS Transport B.V. en ATS Express Koeriers B.V. zijn getoetst conform de eisen van de ISO 26000 richtlijn. Inspecteur Van der Werff resulteerde een hoge score die wijst op een vooruitlopend MVO-beleid in de transportsector. De terugkoppeling mocht dan ook positief zijn waarop registratie met het MVO-Keurmerk conform ISO 26000 mocht volgen.

Herkenning en erkenning van opdrachtgevers en relaties mag dan ook meer en meer voelbaar zijn voor het team van ATS. Het mooie gegeven daarvan is dat de huisstijl van de organisatie MVO oproept. Het geeft de identiteit van ATS weer die continue is gestoeld op een sterk MVO-beleid over alle facetten van de 3 P’s. ATS Transport roept dan ook meer en meer (h)erkenning op: er is structureel oog, voor duurzaam transport.

Inspecteur Van der Werff concludeerde als volgt: De beleidsvisie van het bedrijf is gebaseerd op MVO. Hier wordt op alle gebieden aantoonbaar invulling aan gegeven. Vanuit de “respect voor iedereen” houding is diversiteit en inclusiviteit een vanzelfsprekendheid en bestaat 1/4 van het personeelsbestand uit maatschappelijk kwetsbaren. Op gebied van milieu is het pand energiepositief en zijn er plannen om meer en meer EV in te zetten in het wagenpark voor transport en expressvervoer. Bijdragen aan de lokale samenleving door ondersteuning van maatschappelijke initiatieven is al langer een vanzelfsprekendheid.  Het MVO Keurmerkcertificaat is een terechte onderscheiding voor alle initiatieven van dit bedrijf.

De MVO-Keurmerkcommissie brengt dan ook haar hartelijke felicitaties over aan het gehele team van ATS Transport B.V. en ATS Express Koeriers B.V. met het behalen van het MVO-Keurmerk conform ISO 26000!

Meer informatie via: http://www.atstransportbv.nl