Directeur Oedaichand poseert met het verworven MVO-Keurmerk – ISO 26000.

De MVO-Keurmerkcommissie is op de hoogte gesteld van het feit dat ASIBIE Cleaning uit Eindhoven het MVO-Keurmerk verworven heeft. De partner van een indrukwekkende groep High Tech bedrijven mag voldaan concluderen dat de ISO 26000 richtlijn is vastgelegd. Inspectrice Chantal Damen kreeg een uniek beeld van een organisatie die uitblinkt in een mooi specialisme: Cleanroom reiniging. 

Dergelijke opdrachten zijn kwalitatief van zo’n grote waarde dat factor tijd nauwelijks een rol speelt. Heeft een medewerker 24 uur nodig voor zo’n klus? Dan is dat prima, zolang de kwaliteit maar geleverd kan worden. ASIBIE biedt verder ook de reiniging van vliegtuigtoestellen aan, een dienst op hoogte die volgens de geldende richtlijnen maar weinig schoonmaakbedrijven kunnen leveren.

De specialistische activiteiten worden vanaf de oorsprong in 2005 uitgevoerd door mensen aan te nemen die een tweede kans nodig hebben. Dit gaat gepaard met het steunen van initiatieven in ontwikkelingslanden. Hier worden lange termijn kredieten verstrekt om nijverheid en ontwikkeling te stimuleren. ASIBIE zorgt er voor, maar gaat verder door ook op het gebied Planet zo te werk te gaan dat hoogwaardige opdrachtgevers de diensten van ASIBIE willen benutten en het takenpakket gedurig uitbreiden. Het geheim van de smid delen is niet altijd passend, maar de indrukken die Damen verkreeg mochten resulteren in verscheiden sterk behaalde onderdelen op de ISO 26000 norm.

Vanaf deze plaats brengt de MVO-Keurmerkcommissie haar hartelijke felicitaties over aan het team van ASIBIE Cleaning met het behalen van het MVO-Keurmerk conform ISO 26000!

Openbare checklist inzien: http://www.keurmerkmvo/keurmerkeisen

Meer informatie via http://www.asibie.nl