All Clean uit Den Dolder heeft een unieke prestatie mogen leveren door in een combinatie-audit het SIEV-Keurmerk en het MVO-Keurmerk te behalen. Sinds 1988 heeft deze MKB´er zich al een positie weten te verwerven in haar regio. De audit van het SIEV-Keurmerk verliep voor de tweede keer zeer succesvol waarna de audit van het MVO-Keurmerk afgenomen kon gaan worden.

Bij de MVO-audit viel vooral de inzet voor maatschappelijke initiatieven op, zo zet All Clean zich al jarenlang in voor Stichting ´Doe een wens´ en wordt er bij een hospice tegen zeer aantrekkelijk tarief schoongemaakt. Ook de milieuvergunning van All Clean kon de inspecteur erg waarderen, het resulteerde in een voldoende score voor het toekennen van het MVO-Keurmerk. Romano Vitali, directie, medewerkers en relaties, van harte gefeliciteerd met dit dubbele succes!

Meer info via: www.allclean.nl

 

 

 

 

 

De inzet voor maatschappelijke initiatieven en de zorg voor milieu bleken hierbij mooie uitschieters! Romano Vitali, directie, medewerkers en relaties, van harte gefeliciteerd met dit dubbele succes! Meer info via: http://www.allclean.nl