Namens Aarten Boomverzorging nemen dhr. Jansen en dhr.  Aarten het MVO-Keurmerk – ISO 26000 in ontvangst.

Aarten Boomverzorging uit Doornspijk heeft met succes de ISO 26000 audit van het MVO-Keurmerk doorlopen. De organisatie in het groen bekroont daarmee het DNA van haar bedrijfsactiviteiten ten volle. Gespecialiseerd in o.a. het verplanten en snoeien van bomen, het frezen van stobben en stronken en het bestrijden van plagen als de processierups mag Aarten zich met recht een specialist op alles met bomengebied noemen. Het uitgebreide portfolio heeft dan ook tot mooie opdrachten bij de gemeente en provincies mogen leiden. De organisatie uit Doornspijk zal bij het onderhouden van haar portfolio in het volgende kalenderjaar betreffende vragen over CSRD vooroplopend van repliek mogen voorzien. Inspectrice Vink besloot namelijk tot toekenning van Keurmerk én ISO 26000 rapportage.

Als  conclusie oordeelde Vink als volgt: ‘Aarten Boomverzorging is volop bezig met het behalen van verschillende certificeringen waaronder de ISO 140001, MVO keurmerk en VCA2 certificaat. Het bedrijf wil haar beleid met de bijbehorende documentatie op orde hebben en hier zijn al verschillende stappen in gemaakt. De basis van het MVO-beleid is zeker op orde. Het bedrijf zet zich ver in om haar personeel duurzaam in te zetten. Het personeel krijgt indien nodig hulp bij herstel en re-integratie. Het personeel krijgt de ruimte om eigen ideeën in te brengen die, waar mogelijk, actief worden gevolgd. Vanuit de opdrachtgever kan het wenselijk zijn de duurzaamste manier van werken in kaart te brengen. Hieruit blijken de mogelijkheden die Aarten boomverzorging op dit gebied heeft. Het bedrijf sponsort verschillende projecten. Aarten Boomverzorging laat met haar werkwijze zien dat zij respect hebben voor mens, milieu en maatschappij. Dit wordt in hun beleid onderschreven en dragen zij ook uit. Zij zijn een waardig MVO-Keurmerkhouder’.

De MVO-Keurmerkcommissie breng hierbij haar hartelijke felicitaties over aan het gehele team van Aarten Boomverzorging met deze mooie prestatie.

Openbare checklist inzien: http://www.keurmerkmvo/keurmerkeisen

Meer informatie via: http:/www.aartenboomverzorging.nl