Het MVO-Keurmerkpredicaat – ISO 26000 wordt door KSS & Noord B.V. in ontvangst genomen.

Aannemer KSS & Noord Dienstverlening B.V. uit Almere heeft de MVO-Keurmerktoetsing met verve doorlopen. Vanaf haar oorsprong in 1980 als schoonmaakbedrijf Noord fuseerde de organisatie in 2009 met KSS. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een aannemer die alle werken aan kan. Van planmatig onderhoud tot renovatie van onderhoudscontracten tot verbouwing: KSS & Noord bouwt aan de toekomst.

Inspectrice Claudia Hooiveld mocht dan ook een begrip in de regio Almere toetsen. Daarbij mochten opvallende zaken over de linies van de 3 P’s genoteerd worden. Zo beschikt maar liefst 95% van het personeel over een vakdiploma, worden werkzaamheden zo milieuvriendelijk mogelijk uitgevoerd en opereert de organisatie conform de daarvoor gestelde normen van VCA, ISO 9001, ISO 14001 en CO-2 Prestatieladder.

KSS bleek dan ook ruimschoots te voldoen aan de eisen van het MVO-Keurmerk. Vanaf deze plaats brengt de MVO-Keurmerkcommissie haar hartelijke felicitaties over aan het gehele team van KSS & Noord Dienstverlening B.V. met het behalen van het MVO-Keurmerk conform ISO 26000.

Openbare checklist inzien: http://www.keurmerkmvo/keurmerkeisen

Meer informatie via: http://www.kssnoord.nl