Dhr. Loonen neemt namens CSN Diensten het MVO-Keurmerk – ISO 26000 in ontvangst.

CSN Diensten uit Rijen heeft met succes gevolg gegeven aan een inspectie van het MVO-Keurmerk – ISO 26000 door auditor Gerard van der Werff. In het verleden begon het als mkb’er in Tilburg met twee vaste klanten en een busje, anno 2024 staat er een organisatie van sterke naam en is een vestiging in Rijen betrokken. Bij CSN tekent lef en onderscheiding de wand, regelbazen, cijferkoningen, verbinders en verkopers zijn de termen. De zeer bekende en statusvolle organisatie Fauna Protect kwam voort uit CSN en in nog geen 20 jaar tijd werd de ondernemerszin met succes eer aan gedaan in Noord-Brabant. Als SchoonGarant organisatie 005 of MVO-Keurmerkhouder op hoog niveau zijn gebaande paden onnodig voor de uitblinkers. Uitblinkers die altijd allround en specialistisch zijn, en waardoor met kennis vooropgelopen wordt.

Inspecteur Van der Werff kwam tot uitgebreide rapportage die wordt voorbehouden aan de organisatie. Nu vragen in bedrijfsketens naar bewijsvoering betreffende duurzaamheid toenemen neemt  CSN Diensten ieder geval vast een sterke positie in. Met het oog op de CSRD geen overbodige luxe. De conclusie was dan ook als volgt: ‘Voor het VCA** gecertificeerde bedrijf zijn veilig werken volgens de laatste technieken en welzijn van de medewerkers pijlers van het MVO-beleid. Een trainingsprogramma van 20 weken voor het hele team, met aandacht voor gezonde voeding, om met elkaar de Alpe d’Huez te beklimmen voor het goede doel is een uitvloeisel van dit beleid. Sinds 2023 is het bedrijfspand gasloos en zijn zonnepanelen aangebracht, investeringen om de milieu impact te verminderen’.  

De MVO-Keurmerkcommissie brengt hierbij haar hartelijke felicitaties over aan het gehele team van CSN Diensten met het behalen van het MVO-Keurmerk – ISO 26000!

Het MVO-Keurmerk ervaart een toename van (bewinds)personen, gemeentes en (semi)overheidsinstanties die contact opnemen met Keurmerk Nederland om te controleren of een organisatie daadwerkelijk in bezit is van het MVO-Keurmerk. Dit is niet langer vereist, u kunt dit zelf proactief checken via de volledig vernieuwde website van het Keurmerkregister.

Meer informatie via: http://www.csndiensten.nl

Openbare checklist inzien: http://www.keurmerkmvo/keurmerkeisen